Mancarica de ardei cu carne de pui

de oanapl in Pui, 25 Iun 2021 | 3842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 ardei roșii
  • 1 ceapă mare
  • 400g carne de pui
  • ulei de măsline
  • 2 căței usturoi
  • piper
  • sare
  • pătrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ardei cu carne de pui:

Eu am avut carne de pui de țară și deoarece fierbe mai greu am fiert-o în oala sub presiuni.

Coci ardeii pe tava de la aragaz, îi cureți, îndepărtezi semințele, îi speli și îi scurgi bine de apă.. Speli ceapa și o tai cubulețe mici și o călești în ulei de măsline apoi adaugi morcovul curățat și dat pe răzătoarea mica, usturoil pisat și ardeiul tăiat în bucăți, sare, piper și zeama în care a fiert carnea de pui. Adaugi și carnea de pui tăiată bucăți și Iași să fiarbă la foc mic, până când ceapa și morcovul sunt fierte. Adaugi pătrunjelul tocat și oprești focul.

Poți să servești mâncărica cu mămăligă sau cu piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ardei cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

dantes 1

26.06.2021, 12:32

Buna!

mirela0911 1

27.06.2021, 17:47

Cred ca e tare gustoasa!

Rocsi 1

27.06.2021, 20:56

Este una din cele mai gustoase mancaruri! Chiar am pregatit si eu ieri si cand a mancat sotul a zis: asta da mancare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]