Mancarica cu naut si rosii

de Catalina L in Mancaruri de post, 1 Mai 2020 | 6407 vizualizari

 

O reteta simpla, ideala in perioada de post caci nautul este consistent si satios.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/05/mancarica-cu-naut-si-rosii-insulele.html

 

INGREDIENTE

  • 400 g de naut in conserva/borcan spalat si scurs
  • 300 g de sos de rosii de casa
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa verde
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 lingurita pudra de chimen
  • 1/2 lingurita de curcuma
  • 1/2 lingurita de boia de ardei
  • 2 linguri de ghimbir proaspat ras
  • piper
  • verdeata proaspata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu naut si rosii:

Incalziti uleiul intr-o oala. Adaugati ceapa tocata si usturoiul zdrobit si reveniti.

Puneti condimentele si amestecati.

Adaugati nautul, sosul de rosii si 100 ml de apa fierbinte.

Lasati sa fiarba impreuna 15- 20 de minute pana cand apa scade si mancarica se-ngroasa.

Adaugati ghimbirul ras, amestecati.

Puneti verdeata la sfarsit .

Serviti-o simpla cu mamaliga / paine lipie sau ca garnitura la un fel de carne, peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu naut si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hummus cu ceapa verde si patrunjel