Mancarica cu ceapa

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 28 Noi 2013 | 5772 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cepe mari
  • 500 g pulpa porc
  • 1 capatana usturoi
  • 2 linguri bulion
  • 1 cana apa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu ceapa:

Carnea o spalam bine si o taiem bucati.Intr-o cratita adaugam apa si sarea si fierbem carnea un clocot.

Intre timp curatam ceapa si o tocam marunt.

In tigaie adaugam uleiul si cand s-a incalzit adaugam ceapa,lasam sa se caleasca pana devine transparenta

Adaugam usturoiul pisat sau zdrobit cu lama cutitului,bulionul si amestecam.

Lasam putin sa se caleasca impreuna dupa care adaugam carnea si apa

Amestecam si potrivim de sare si piper.Lasam sa fiarba pana ce se formeaza un sos.

Noi am servit cu orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale din varza dulce