Mancare romaneasca

de madi_marin in Pui, 24 Sep 2010 | 34653 vizualizari

 

Chiar nu stiam cum sa denumesc aceasta mancare simpla si pe care chiar daca as manca-o de 100 de ori.... a 101 oara tot mi-ar placea la nebunie....

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • condimente pentru carnea de pui
  • ulei
  • usturoi
  • malai

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare romaneasca:

Pulpele se taie in doua, se spala, se sterg, se ung apoi cu ulei si se presara cu condimente. Se pun in tava cu ulei si apa la cuptor pana se rumenesc.

Se prepara mujdeiul si mamaliguta.

Se serveste friptura alaturi de mujdei si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare romaneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]