Mâncare de ștevie cu orez

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 29 Apr 2013 | 5857 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ștevie,
  • o căniță orez,
  • o ceapă uscată,
  • o legătură ceapă verde,
  • sare, piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mâncare de ștevie cu orez:

Ștevia se spală frunză cu frunză, după care se curăță de nervurile de pe mijlocul frunzelor. Ceapa se curăță și se toacă mărunt. Se pune la călit într-o cană de apă (200 ml) și este la opțiunea voastră dacă puneți și 1-2 linguri ulei. După ce am călit ceapa vreo 10 minute, adăugăm ștevia tocată mărunt și orezul clătit în 2-3 ape. Lăsăm să se înmoaie toată ștevia apoi acoperim cu apă și lăsăm să fiarbă la foc mic. Amestecăm din când în când. După 20 minute, verificăm orezul dacă este fiert și condimentăm cu sare și piper. Servim imediat cu roșii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de ștevie cu orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi cu rosii, loboda si leurda