Mancare de spanac cu ciuperci

de katty in Mancaruri de post, 24 Mar 2018 | 16983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 200 gr ciuperci champignon
  • 400 gr spanac frunze proaspat
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 lingura faina de naut
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 legatura marar verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac cu ciuperci:

Tocam ceapa fin si o punem la calit in uleiul incins. Cand a devenit translucida, adaugam ciupercile curatate si tocate lamele. Acoperim cu un capac si lasam cateva minute sa isi lase  zeama. Ridicam capacul si amestecam ocazional pana ciupercile sunt gata si zeama a scazut.

Intre timp curatam spanacul si il spalam bine, apoi il punem la foc in apa clocotita cu putina sare. Il lasam sa dea 2-3 clocote, apoi il scurgem, pastrand zeama. Cand zeama a scazut de pe ciuperci, adaugam pasta de ardei, apoi spanacul oparit. Amestecam energic pentru cateva minute, apoi stingem cu zeama de la spanac cat sa acopere si sa depaseasca spanacul. Punem sare dupa gust, piper si fierbem cateva minute. Punem faina de naut intr-o ceasca, adaugam 2-3 linguri apa rece si omogenizam, apoi turnam peste spanac. Amestecam si lasam sa fiarba 10 minute. Inainte de a fi gata, adaugam mararul verde tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de prune uscate si afumate, cu frecatei