Mancare de mazare cu ceafa de porc

de Raisha in Porc, 16 Oct 2013 | 8638 vizualizari

 

Desi este o mancarica simpla, este gustoasa si atunci cand nu ai mult timp la dispozitie o poti prepara rapid. Incearca si tu !

 

INGREDIENTE

  • mazare conserva 800 g
  • carne ceafa de porc 300 g
  • ceapa 1-2 buc
  • morcovi 1 buc
  • ardei capia 1 buc
  • pasta de tomate
  • ulei
  • sare, piper
  • boia de ardei dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu ceafa de porc:

Carnea se spala, se portioneaza, se rumeneste usor in tigaie in putin ulei.

Ceapa, morcovul si ardeiul capia se adauga peste carne si se calesc cateva minute.

Se adauga o canita de apa sa acopere mancarea si se lasa sa fiarba la foc mic pana este gata carnea, aproximativ 45 minute, amestecandu-se din cand in cand.

La final se adauga mazarea din conserva care este deja fiarta si se incorporeaza.

Pasta de tomate o desfacem cu putina apa, o turnam deasupra si amestecam.

Condimentam cu sare, piper si boia de ardei dupa gust. 

Mai lasam putin pe foc pana da 2-3 clocote si putem servi.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu ceafa de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

17.10.2013, 11:31

O mancare pe gustul meu

Raisha 1

17.10.2013, 14:13

Thank you girls! :-) :-D

anca_rm 1

17.10.2013, 14:30

foarte buna mancarea de mazare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu coaste proaspete