Mancare de fasole galbena (de post)

de dakris in Mancaruri de post, 29 Mar 2012 | 14290 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g fasole galbena congelata
  • 1 ceapa
  • 1/2 morcov
  • 1 ardei
  • 4-5 catei usturoi
  • 1-2 linguri pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • sare, delikat
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole galbena (de post):

Ceapa si ardeiul l-am taiat cubulete, morcovul l-am ras prin ochiurile mici ale razatorii si le-am pus impreuna cu uleiul si 1 cana de apa intr-o cratita acoperita cu un capac. Cand apa s-a evaporat am lasat legumele cateva minute sa se caleasca in uleiul ramas dupa care am adaugat fasolea, am acoperit-o cu apa si am lasat-o sa fiarba la foc mediu. Cand fasolea s-a fiert am adaugat sare, delikat, pasta de tomate si usturoiul pisat,  am acoperit din nou cu capacul si am lasat sa fiarba inca 10 min. La final am adaugat patrunjelul tocat marunt.

TIPS-URI

1

Daca este necesar se mai adauga apa fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole galbena (de post)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

bucatarimcudiana 1

30.03.2012, 13:49

tare bine arata

dakris 1

30.03.2012, 18:04

multumesc, bucatarimcudiana!

christyansen 1

22.04.2016, 13:00

f buna bv bv bv bv bv bv

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu bambus