Mancare de ardei copt cu aripioare

de Ina in Mancaruri cu carne, 8 Mai 2011 | 10040 vizualizari

 

Venea recolta urmatoare si nu terminam ardeiul din congelator :))

 

INGREDIENTE

  • 600 g ardei capia, copt
  • aripi de pui
  • 2 cepe 
  • 1 morcov
  • 1 cutie cu rosii in bulion
  • 3-4 catei de usturoi, mari
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • 2 frunze de dafin
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ardei copt cu aripioare:

Aripile de pui se oparesc in apa clocotita, apoi se pun la calit in putin ulei cu apa. Se adauga ceapa si morcovul taiate rondele fine, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba. Adaugam  foile de dafin, sare si piper. Rosiile in bulion se toaca marunt si se pun in mancarica, lasand sa mai fiarba la foc mic cca. 10 minute.

Ardeiul copt curatat de coaja , se taie in fasii , apoi se adauga in mancarica, impreuna cu usturoiul taiat rondele. Lasam sa mai dea 3-4 clocote, apoi oprim focul si adaugam verdeata tocata.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Nu e nevoie de tipsuti, mancare e delicioasa oricum ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ardei copt cu aripioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana cu pulpa de porc si ciuperci