Mamaliguta in straturi, cu kaizer si specialitate daneza

de Ina in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2010 | 5438 vizualizari

 

Intrucat imi ramasese mamaliguta cam multa la masa de pranz, m-am gandit ca la cina sa o folosesc, realizand ceea ce vedeti mai jos.... A fost pe placul tuturor! ;)

 

INGREDIENTE

  • mamaliga rece
  • 150 g. kaizer
  • 150 g. specialitate daneza (numita in mod gresit in unele magazine, FETA )
  • 80 g. unt
  • 2 oua
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta in straturi, cu kaizer si specialitate daneza:

    Intr-un vas de yena am pus bucati de unt, kaizer putin prajit, bucati de specialitate daneza, apoi am acoperit cu felii de mamaliga rece. Am repetat operatiunea  cu inca un strat de  unt, kaizer, spacialitare daneza, ultimul strat fiind de mamaliga. 

    Am batut doua oua cu patrunjel tocat si le-am pus peste ultimul strat de mamaliga, apoi am dat totul la microunde, 10 minute  ( la cuptorul aragazului ar fi durat mai mult, dar mi-era prea foame ca sa astept...:-P )

    S-a papat totul cat ai clipi....

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta in straturi, cu kaizer si specialitate daneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

onuta 1

08.07.2010, 12:11

hm ce bunatate .nici nu stii cu ce sa incepi.

DIANA B 1

03.07.2011, 10:48



Ti-am gasit reteta pe goagal , c-aici n-o nimerisem , draga Ina

Ina 1

05.07.2011, 19:33

eu acum vad ce aranjamente urate faceam la inceputuri.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele