Mamaliguta cu rosii

de Lau in Mancaruri cu carne, 16 Iun 2011 | 4036 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina de malai
  • sare
  • apa
  • 1 cutie rosii cirio
  • 300 g carne tocata
  • 1 ceapa mare
  • 100 g sunca
  • 100 g telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu rosii:

se face mamaliguta din apa,faina de malai si sare

se curata ceapa si se toaca marunt

se pune intr-o tigaie putin ulei, se adauga ceapa sa se caleasca putin, se adauga si restul ingredientelor. Se lasa sa se prajeasca putin impreuna (cca 5-7 min)

se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina. Se intinde jumatate din mamaliguta, se adauga compozitia de carne, se adauga si restul de mamaliguta, se rade branza deasupra sau se poate adauga oua deasupra

se da la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mititei sau mici la gratar