Mamaliguta cu branza si jumari

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 7 Iul 2010 | 10844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina de malai glisata
  • 200 g costita afumata
  • 300g cascaval ras
  • 200g telemea rasa
  • 200ml smantana
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu branza si jumari:

Facem o mamaliga nu foarte tare si o lasam la o parte pana pregatim restul.

Costita taiata in bucatele o punem intr-o tigaie la prajit pana devine jumari. Eu am preparat 5 portii individuale.

In fiecare tavita, am pus putina grasime( lasata de jumari), apoi am impartit jumarile, putin cascaval, un strat de mamaliga, un strat mai generos de telemea, al doilea strat de mamaliga, deasupra cate o lingura de smantana apoi cascaval.

Am pus tavitele intr-o tava de copt si le-am dat la cuptor cam 20’, pana s-a format o crusta maronie deasupra.

Le lasam 5’, sa se racoreasca, apoi le rasturnam pe farfuria pentru servit.

Se serveste ca atare, ori  mai adaugam  smantana peste.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu branza si jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

lia maria 1

08.07.2010, 10:23

medi, ina, julie , rocsi imi pare tare rau dar nu a mai ramas nimic, s-a papat tot dar promit ca data viitoare voi veti fi primele mele invitate cate o portie pentru fiecare merge ?

epurasha2bb 1

12.07.2010, 16:44

wow, ce bunatate, ce pofta mi-e !

Bunica 1

16.07.2010, 22:48

imi ploua in guraaaaa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scovergi