Mamaliguta Colosseum

de Bucataras Dragos in Porc, 4 Apr 2009 | 13715 vizualizari

 

O mincare surpriza: o mamaliga cu ciuperci stil “COLOSSEUM” servita de un vin rosu alaturide familie!

 

INGREDIENTE

  • 2-300 gr muschi de porc
  • malai
  • 200 gr ciuperci
  • 1 pahar vin alb
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta Colosseum:

Se taie muschiul de porc julien, se condimenteaza (se lasa 24 de ore daca se poate sa absoarba mirodeniile). Se face o mamaliguta care se pune intr-un castron de inox uns cu ulei in care s-a pus invers un castron de portelan uns cu ulei pe dinafara.

Se caleste carnea (200-300 grame), apoi ciupercile (200 grame). Se adauga spre final vin alb si usturoi. La sfarsit se pune capacul dupa ce s-a oprit focul sa se desavarseasca aromele.

Se rastoarna mamaliguta pe un platou, la mijloc se pune muschiuletul cu ciupercile dupa gust cateva rosii mici, patrunjel verde!

Pofta buna, ca e buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta Colosseum" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]