Mamaliga umpluta

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 5 Apr 2011 | 24241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g malai
  • 1,5 l lapte
  • 250 g telemea
  • 250 g cascaval
  • 6 oua
  • 1 ceasca smantana
  • 50 g unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga umpluta:

Se pune laptele la fiert. Se bat ouale, se rade branza, se taie cascavalul cubulete.

Cand a dat laptele in clocot, se pune malaiul si se amesteca pana se face crema - nu trebuie sa fiarba, doar sa-si ia faina zeama.

Se amesteca bine mamaliga cu ouale si cascavalul. Se unge o tava termorezistenta cu unt si se aseaza mamaliga in ea.

Se toarna deasupra smantana, se presara branza si se da la cuptor pana se rumeneste.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coji de nuci dulci

ieri la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

pe 19.02 la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele