Mamaliga taraneasca la cuptor

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 21 Mar 2012 | 6306 vizualizari

 

....cine nu a mancat asa ceva???dar cu diverse combinatii....si combinatia mea este buna nu ca nu mi-ar place si altele....

 

INGREDIENTE

  • malai,
  • sare,
  • 1l apa,
  • unt,
  • telemea de oi,
  • kaizer,
  • oua,
  • cascaval.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga taraneasca la cuptor:

Pentru inceput vreau sa va informez ca gramajul este optional in functie de numarul de persoane si de gusturi.

Pentru inceput pregatim o mamaliga nici moale dar nici prea tare pentru a putea fi intinsa usor. Apoi pregatim un vas termorezistent pe care il ungem cu unt si asezam un strat de mamaliga calda, peste care asezam bucatele de unt, telemea de oi framantata si kaizer. Mai asezam un strat de mamaliga, apoi unt, telemea si kaizer, iar la final intindem inca un strat de mamaliga peste care spargem cateva oua.

Bagam vasul la cuptor si il lasam pana se coace foarte bine si apoi il scoatem ,iar cand este fierbinte radem cascaval . De preferat sa se serveasca cald, dar merge si rece.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

branza poate fi de orice fel dar este mai bun cu branza sarata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga taraneasca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]