Pregatim mamaliga: punem apa cu sarea intr-un vas la fiert. Cind fierbe apa punem faina de malai in ploaie, amestecam bine cu un tel si o lasam pina fierbe faina si incepe sa se desprinda usor de pe vas. La urma punem o lingurita de unt, amestecam si gata mamaliga.
Ungem 2 boluri termorezistente cu putin ulei de masline, punem 2-3 linguri mamaliga, brinza de burduf data pe razatoare sau sfarimata bucatele, inca un rind de mamalica, inca putina brinza de burduf, dar de data asta nu asa de multa, o felie de brinza brie o taiem si o punem peste brinza de burduf, iar printre ele bucatele de bacon. Un cub mic de unt deasupra si dam la cuptorul incins la 180 grade pt 15 minute.
Servim cu iaurt gras sau smantina. Pofta buna!!!
1
noi nu am mai avut rabdare sa se raceasca bolurile si am rasturnat mamaliga pe o farfurie
2
nu am folosit toata mamaliga, mie mi-a mai ramas