Mamaliga

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2010 | 16641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina de porumb
  • apa
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga:

Se pune apa la fiert cu sare,iar cand fierbe in clocot se adauga putina faina si se amesteca energic.Se mai lasa putin la fiert,apoi se mai adauga faina si tot asa pana incepe sa se desprinda de pe peretii vasulu.Se rastoarna mamaliguta(daca e mai mare)sau se pune cu o lingura in farfurie si se modeleaza!

POFTA BUNA!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Pasiune pentru bucatarie 1

06.02.2010, 11:25

daca este prea moale mai pui putin faina,pana incepe sa se desprinda dupa vas

Pasiune pentru bucatarie 1

06.02.2010, 11:27

Asa este Miha,am vazut eu ca lipseste si m-am gandit la fetele care nu stiu sa faca si cauta cum cautam eu acum ceva timp

adry88 1

07.07.2011, 11:13

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]