Maioneza de post

de lia maria in Mancaruri de post, 10 Dec 2011 | 47326 vizualizari

 

Foarte gustoasa, usor si rapid de facut.

 

INGREDIENTE

 

  • 150 ml apa
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri zeama de lamiae
  • 150 ml ulei
  • Sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza de post:

Punem la fiert 100ml apa iar in restul de apa dizolvam faina. Cand apa da in clocot, adaugam faina dizolvata si amestecam bine. Lasam sa dea cateva clocote si sa se lege exact ca o budinca, dupa care o lasam 15 minute la rece. Adaugam mustarul, apoi zeama de lamaie si amestecand incontinuu, incorporam uleiul, putin cate putin. Adaugam sare dupa gust. Se poate folosi in orice combinatii, inlocuind cu succes, maioneza clasica din oua.

Pofta buna!


TIPS-URI

1

faina

2

mustar

3

lamaie

4

ulei

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mirela0911 1

11.12.2011, 13:51

excelenta idee

iry-gabriela 1

08.04.2012, 17:58

interesanta

lia maria 1

12.04.2012, 09:51

iri_love incerca sa vezi cat de usor se prepara si cat de buna e

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]