Maioneza cu smantana si patrunjel

de Dya Daniela Andrei in Sosuri, 20 Mai 2011 | 32733 vizualizari

COMENTARII (16)

adry88 1

20.05.2011, 16:48

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2011, 16:59

multumesc?!

RuxyRux 1

20.05.2011, 17:08

Arata senzational...eu o fac numai cu oua fierte...nu suport ideea de ou crud iar cu smantana nu am facut niciodata...mersi de idee scumpa mea!

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2011, 17:19

Drag Fluturas ....

Lau 1

20.05.2011, 17:52

interesant

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2011, 18:00

Lau

Corinuta 1

20.05.2011, 19:02

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2011, 19:09

Rocsi 1

20.05.2011, 20:21

nu am facut niciodata

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2011, 21:13

nici eu pana acum!

divainbucatarie 1

22.05.2011, 17:58

Bucataras Medi 1

23.05.2011, 21:14

interesanta reteta, imi place arata foarte bine..............

Dya Daniela Andrei 1

23.05.2011, 21:34

Multumesc draga mea!

deyutzky 1

08.06.2011, 08:59

Micutza Luana 1

18.04.2014, 12:27

super imi place

Tajin 1

09.10.2021, 19:50

Pentru maioneza de casă, amestecați mai întâi gălbenușurile, muștarul, sarea și piperul. Adăugați uleiul picătură cu picătură în timp ce bateți constant cu un tel pentru a crea emulsia.
Apoi adăugați încet restul de ulei, biciuind continuu. În cele din urmă, condimentați cu oțet sau lămâie.
În cazul că se taie, ia apă minerală gazoasă.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]