Macrou in sos tomat

de Lau in Peste, 11 Mar 2011 | 8225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti (macrou am avut eu)
  • 1 capatana usturoi
  • condimente pentru peste
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • piper
  • un varf de sare
  • 2 cani de apa
  • 3 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in sos tomat:

se spala si se curata pestele, se taie rondele, se condimenteaza. Se aseaza in tava. Se curata usturoiul si se piseaza cu un pic de sare, se desface pasta de tomate cu apa, se adauga un pic de usturoi. Se toarna peste peste, se adauga si uleiul. Se da tava la cuptor pana se face pestele. Se serveste cu mujdei deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de peste alb si somon, pe frunze verzi de spanac