Macrou in sos tomat

de Lau in Peste, 11 Mar 2011 | 8882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti (macrou am avut eu)
  • 1 capatana usturoi
  • condimente pentru peste
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • piper
  • un varf de sare
  • 2 cani de apa
  • 3 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in sos tomat:

se spala si se curata pestele, se taie rondele, se condimenteaza. Se aseaza in tava. Se curata usturoiul si se piseaza cu un pic de sare, se desface pasta de tomate cu apa, se adauga un pic de usturoi. Se toarna peste peste, se adauga si uleiul. Se da tava la cuptor pana se face pestele. Se serveste cu mujdei deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]