Lipii cu sos iutel, chiftele si legume

de T I M E A in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2013 | 5540 vizualizari

 

Am vrut sa incerc si eu sosul iutel si pentru ca la pranz am avut chiftele la cuptor m-am gandit ca pot pregati cu ele si cina. O idee foarte buna si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 lipii
  • 6 chiftele
  • 1 rosie
  • 6 ridichi
  • o jumatate de ceapa
  • 4 foi de salata verde
  • 2 lingurite sos iutel
  • 1 lingurita mustar
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipii cu sos iutel, chiftele si legume:

Ungem lipia cu o lingurita de sos iutel.

Asezam doua foi de salata peste lipie, apoi punem felii de ceapa, ridichi si rosii.

Saram si piperam si asezam chiftelele putin tesite cu mana. 

Ungem chiftelele cu putin mustar si rulam lipia.

Procedam la fel si cu cealalta lipie, le incalzim in cuptorul cu microunde si avem o cina rapida pentru doua persoane. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipii cu sos iutel, chiftele si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]