Limbi de pisica

de Miha in Dulciuri, 13 Sep 2009 | 8012 vizualizari

 

by Ginuca

 

INGREDIENTE

  • 160 g faina
  • 120 g zahar
  • 130 g unt
  • 2 albusuri
  • esenta de vanilie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limbi de pisica:

Untul se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie,pana devine ca o spuma,dupa care se adauga treptat faina.

Se bat albusurile spuma, cu un praf de sare si se toarna peste compozitia de unt si se amesteca usor.

In tava tapetata cu hartie de copt se spriteaza bastonase lunguiete de cca 8 cm lungime,la distanta intre ele.

Se dau la cuptor,pana incep sa se rumeneasca marginile,in jur de 10 minute.

Marea majoritate s-au mancat direct din tava :)) Ce-a mai ramas am "machiat" cu ciocolata amaruie topita si am papat cu inghetata. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Limbi de pisica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bucataras 1

13.09.2009, 22:34

Rivka, e simplu. Ai optiune sa o adaugi la favorite in pagina ta de pe bucataras.

elena1988 1

06.03.2011, 08:19

jolygina 1

12.03.2014, 23:35

vreau sa incerc si eu arata tare bine si stiu ca-s foarte bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Eclere de casa, reteta celui mai delicios desert de casa