Limbi de pisica

de Criss in Prajituri, 15 Noi 2010 | 30744 vizualizari

 

Aceste fursecuri le-am vazut pe blogul Laurei Adamache si avand in congelator albusuri de oua, le-am facut . (Multumesc Laura pentru reteta)

 

INGREDIENTE

  • -3 albusuri de ou
  • -100 g zahar pudra
  • -100 g unt
  • -100 g faina
  • -vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limbi de pisica:

Se bate untul spuma cu zaharul si vanilia, se adauga faina. Rezulta un amestec destul de gros si vascos dar care va deveni pufos in momentul in care se adauga albusurile batute spuma tare.

Compozitia o punem intr-un posh si trasam pe hartie de copt bastonase de marimea dorita.

E bine sa lasam distanta intre ele pentru ca la copt se latesc. Mie mi s-au lipit cateva.  Se coc 7-8 minute pana devin aurii pe margine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Limbi de pisica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu unt de arahide