Limba de porc cu smantana

de Teona in Mancaruri cu carne, 27 Mai 2012 | 14754 vizualizari

 

Simplu si gustos

 

INGREDIENTE

  • 2 limbi de porc
  • 2 linguri de smantana
  • o cana de lapte
  • 2 linguri faina
  • o ceapa alba
  • o lingura unt
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba de porc cu smantana:

Se pun la fiert limbile in apa cu sare, iar dupa ce s-au fiert se curata de pielita alba.

Separat, se topeste untul, in care se caleste ceapa taiata marunt. Dupa ce s-a rumenit ceapa se adauga faina si se stinge cu apa in care au fiert limbile si laptele. Se lasa sa fiarba pana se obtine un sos mai grosut, iar la urma se adauga smantana.

Limbile curatate se taie felii si se adauga in sos, lasand sa mai fiarba cca 10 minute. La sfarsit se presara patrunjelul verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de porc cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

07.02.2013, 11:13

La multi ani!

Lau 1

07.02.2013, 16:26

la multi ani

mihaelar63 1

07.02.2013, 17:37

La multi ani !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tartă cu caise

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz

pe 12.05 la 20:32

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

pe 12.05 la 09:25

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Limba cu masline