Legume masala

de ianculubita in Mancaruri de post, 8 Apr 2013 | 6186 vizualizari

 

Am facut o data pui masala,mi-a placut iar acum am eliminat carnea,am lasat doar legumele si a iesit excelent;incercati!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 3 linguri ulei
  • 6 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura radacina de ghimbir ras
  • 1 ardei iute mic
  • seminte de coriandru pisate
  • 1 lingurita turmeric
  • 1 lingura paprika
  • 1 lingurita garam masala
  • 2 rosii
  • putin cimbrisor (cimbru)
  • sare
  • coriandru sau patrunjel verde
  • sare
  • 1 lingura bulion
  • 2 ardei grasi colorati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume masala:

In cratita cu ulei calim ceapa taiata marunt sau pestisor, usturoiul pisat, ghimbir, ardeiul iute taiat de asemenea marunt, ardeiii grasi taiati julien, restul condimentelor, cartofii taiati in sferturi, rosiile cubulete, bulionul, 2-3cani cu apa, acoperim si lasam pe foc 30-40min; dupa acest timp, daca a scazut suficient si s-a format un sos gros, potrivim de gust si servim cu patrunjel deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume masala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]