Legume la cuptor cu cârnati

de JustLoveCookin in Mancaruri de legume, 31 Ian 2011 | 5906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carnati,
  • 3-4 cartofi,
  • 2 dovlecei,
  • 2 morcovi,
  • 2 rosii,
  • 1 ardei gras,
  • 1 ceapa,
  • 4 bete pt frigarui
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor cu cârnati:

Taiem legumele si le punem in tava cuptorului , unsa cu putin ulei de masline. Presaram sare si alte condimente dupa plac.Le amestecam bine.

Rotim carnatii ca in poza de mai sus si trecem prin mijloc un bat pt frigarui ,intai de jos in sus, apoi din dreapta in stanga, sau cum va vine bine, important e sa ii fixeze.

Mai plimbam deasupra legumelor un fir de ulei de masline si cca 100-150 ml apa si dam la cuptorul incins la 250 grade timp de 40-45 minute, pana sunt gata cartofii. Tava cu legumele o punem pe treapta a doua de jos,iar carnatii ii punem direct pe grillul curat, bineinteles, pe treapta a doua de sus. Puteti pune si vinete, cativa catei de usturoi, fasole verde sau orice legume doriti.Va puteti juca cum vreti cu compozitia. Carnatii isi vor picura sucul deasupra legumelor, si credeti-ma , se simte, si in acelasi timp nu fierb in lichidul lasat de legume, ci se prajesc in caldura cuptorului. Nu e nevoie sa intoarcem carnatii,  vor iesi perfecti, si sa recunoastem, tare frumusei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor cu cârnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasolica uscata cu carnati si afumatura