Legume la cuptor

de Anett in Mancaruri de legume, 20 Iun 2016 | 7245 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida medie
  • 2 rosii
  • 2 dovleceii
  • 150 gr ciuperci champignon
  • sare, piper
  • 1 lingura oregano
  • 1 lingura chimen pudra
  • 3 ou
  • 250 gr smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor:

In primul rand pregatim legumele,  curatam si taiem in bucatele mai mici.

Conopida introducem in apa clocotita sarata si lasam la fiert 6 minute. Scoatem si lasam sa raceasca.

Ungem tava cu unt si asezam rondele de dovleceii. Asezonam bine si asezam rosiile si ciupercile. Ultimul rand e conopida. Asezonam bine si introducem in cuptor pentru 15 minute.

Intre timp batem oule si amestecam cu smantana. Scoatem tava din cuptor turnam amestecul de ou-smantana si punem inapoi in cuptor pe foc mic. 

TIPS-URI

1

putem adauga cascaval ras

2

dupa gust putem adauga carne sau alte legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]