Legume gratinate in foietaj

de mamaieelena in Mancaruri de legume, 12 Mar 2012 | 7751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g brocoli
  • 150 g conopida
  • 200 g morcov
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras verde
  • 1/2 ardei gras galben
  • 200 g telina
  • 2 linguri cu gris
  • 100 ml ulei
  • sare, piper
  • patrunjel verde tocat
  • 3 rosii mici taiate in doua
  • 1 pachet de foietaj de 227g

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume gratinate in foietaj:

Legumele curatate si taiate mai mare le-am pus in wok la calit la foc potrivit pentru a se patrunde putin. Cand s-au inmuiat un pic le-am pus sare, piper, patrunjelul tocat marunt, am pus si grisul amestecand bine cu legumele.

Intr-o tava unsa cu ulei am pus foietajul in care am pus legumele pentru gratinare. Aluatul care era mai mare decat tava l-a pus pe deasupra legumelor si pe unde a fost neacoperit am pus fulgi de porumb doar de aspect. Am pus la cuptorul preincalzit la 200 grage pana ce s-a rumenit aluatul pe deasupra, adica in jur de 30 de minute.

Pofta buna! Ca aperitiv este foarte buna avand alaturi o salata de sfecla rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume gratinate in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume gratinate la cuptor cu cascaval de capra in vas de lut