Legume chinezesti cu pui si porc

de ralu_ca in Mancaruri cu carne, 24 Ian 2015 | 6143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii muschi porc
  • 1 piept pui
  • 2 pungi legume chinezesti
  • sare
  • piper
  • bulion 500ml
  • 1 pahar apa
  • 1 ceasca ulei
  • 2 ardei iuti in otet
  • patrunjel
  • 1 capatana usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume chinezesti cu pui si porc:

Carnea am fiert-o mai intai apoi am taiat-o fasii. 

Intr-un wok am pus ulei, apoi carnea calind-o putin, am pus bulion, apa, sare, piper, ardeiul taiat rondele, usturoiul taiat si am amestecat, lasand asa vreo 15 -20 minute.

Apoi am adaugat legumele amestecand foarte bine si am lasat la foc moderat pana ce totul de rumeneste, si spre final am pus si patrunjelul tocat.

Pofta mare !

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume chinezesti cu pui si porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume de vara la ceaun