Legume aromate la tigaie cu naut sau ciuperci

de T I M E A in Mancaruri de legume, 22 Noi 2014 | 8905 vizualizari

 

O mancare usoara plina de legume si arome. Nu are cum sa nu va placa asa ceva si va invit sa incercati si voi reteta mea.

 

INGREDIENTE

  • 1 zucchini
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 ardei verde
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita rasa pudra de ghimbir
  • 1/2 lingurita pudra de chimen
  • 4 lingurite sos de soia
  • 1 borcan mic ciuperci
  • 1 conserva naut
  • 4 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • Pentru servit: 400 gr piept de pui condimentat dupa preferinte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume aromate la tigaie cu naut sau ciuperci:

Curatam si spalam legumele iar conservele le scurgem de apa (nautul il spalam intr-o sita).

Taiem pe rand toate legumele, rondele subtiri.

Incingem intr-o tigaie adanca uleiul de masline si adaugam pe rand legumele,  lasandu-le la calit la foc mare doar cateva minute (4-5 ).

Adaugam pudra de chimen si ghimbirul, sosul de soia si un pic de piper.

Mai lasam pe foc aprox 3-4 minute pentru a se imbina aromele.

Eu de aici am impartit legumele in doua pentru ca eu nu mananc ciuperci iar sotul nu a vrut naut :), dar voi le puteti pune impreuna toate daca va plac.

Ciupercile calite in putin ulei de masline si cu usturoiul tocat marunt, vin amestecate cu legumele.

Iar restul de legume in care adaugam nautul si 2 catei de usturoi tocat, le calim inca 1-2 minute.

Servim legumele cu piept de pui grill.

TIPS-URI

1

Voi puteti amesteca cu toate legumele nautul si ciupercile nu e nevoie sa le separati cum am facut eu

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume aromate la tigaie cu naut sau ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

Ciolan de porc cu bere, la cuptor - Rețeta savuroasă pentru sărbători

pe 02.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Degeţele din morcovi