"Lecso" - tocana ungureasca

de Sim0na in Mancaruri de legume, 8 Aug 2012 | 8942 vizualizari

 

O reteta de la soacra mea!

 

INGREDIENTE

  • 5 oua fazanita
  • 3 oua gaina
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ceapa medie
  • 3 rosii foarte coapte
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Lecso" - tocana ungureasca:

Rosiile le-am oparit, apoi le-am tocat marunt.

Am tocat marunt ceapa si ardeiul gras si l-am pus la calit in ulei. Cand a fost gata, am adaugat rosiile tocatesi am lasat putin sa se amestece aromele. Am batut ouale cu putina sare si piper, si le-am adaugat amestecului de legume. Am amestecat bine pentru a se praji oul pe toate partile.

Am papat cu paine unsa cu crema de branza cu smantana de la Delaco si cu bucati de rosie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra ""Lecso" - tocana ungureasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Zamfira 1

09.08.2012, 16:34

RuxyRux 1

09.08.2012, 20:23

Trebuie sa fie deliciu! Ce frumoasa esti Simo!

Sim0na 1

09.08.2012, 20:50

antici_gabytza
Zamfira
RuxyRux, este foarte bun! Sar`mana de compliment poza asta este mai veche

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci a la Mala