Laste cu branza si ceapa verde

de mihaelar63 in Paste, 7 Oct 2016 | 4112 vizualizari

 

  Am descoperit niste laste[taitei lati] proaspete cu ou de o buna calitate . Imi plac mult cu branza de burduf,-preferabil de oaie .De aceasta data  , diferenta a fost facuta de ceapa verde care a improspatat vizual si gustativ preparatul Am ,,cosmetizat'' cu ceafa afumata de porc , asa ca sa atraga si carnivorii din familie !! Nu gatesc des paste ,dar o data  la doua saptamani ma scot din incurcatura :D !!!
 

 

INGREDIENTE

  • 250 gr laste [ taitei] cu ou
  • 200 gr ceafa porc afumata
  • 200 gr branza burduf oaie /vaca
  • 50 ml ulei
  • 2 cepe verzi
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Laste cu branza si ceapa verde:

  1. Spalati si taiati rondele ceapa verde .
  2. Feliati ceaafa afumata.
  3. Puneti cefa la prajit intr-o tigaie teflonata-Wok- incapatoare .
  4. Pentru rapiditate infierbantati 1 l apa cu ajutorul fierbatorului electric.
  5. Turnati apa intr-o oala potrivita si puneti lastele la fiert . Sarati.
  6. Va intoarceti la tigaie si adugati la calit ceapa verde .
  7. Lasati pastele sa fiarba 4-5 minute . Se scurg intr-o sita de lichid .
  8. Adugati lastele in tigaie si amestecati .
  9. Se pune branza de burduf si se amesteca .
  10. Amestecati cu grija, lasand pana branza incepe sa se topeasca .
  11. Gustati daca mai este nevoie de sare si piparati .
  12. Serviti lastele calde adugand dupa pofta branza si ceapa verde pe deasupra .
  13.    Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Pentru grabirea fierberii pastelor incalziti apa in fierbatorul electric .Truc-Jamie Oliver !!!

2

Branza de burduf de oaie fiind mai grasa se topeste si ,, imbraca '' mai frumos pastele .Daca doriti sa salvati din calorii folositi branza burduf de vaca .

3

Serviti alaturi de rosii sau salata de cruditati preferata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Laste cu branza si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

10.10.2016, 22:43

Merisor , asa cum stii, colorat

mihaelar63 1

10.10.2016, 22:43

Mimi

mihaelar63 1

10.10.2016, 22:43

Daniela , bun de tot

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taște cu magiun