Lasagne a la Klaus

de Cris2711 in Lasagna, 9 Feb 2013 | 6014 vizualizari

 

Reteta sotului meu:)

 

INGREDIENTE

  • 600 gr. carne tocata de porc
  • o ceapa mare
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 50 ml vin alb
  • 5-6 rosii cherry
  • 500 ml pasta de rosii
  • 300 gr branza rasa Gouda
  • ca. 350 gr. foi de lasagne
  • 500 gr. spanac tocat marunt
  • 250-300 gr. smantana
  • 1 lingura unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagne a la Klaus:

Se taie ceapa marunt,usturoiul deasemenea.

Intr-o oala ,se pune o lingura cu unt,cand s-a topit la foc mediu,se adauga ceapa si usturoiul tocat marunt si se caleste.

Se stinge compozitia cu 50 ml vin alb,apoi se adauga carnea tocata de porc,apoi se condimenteaza cu sare,piper si boia.

Se caleste bine,apoi se adauga pasta de rosii si rosiile cherry.

Apoi se adauga si smantana si se incorporeaza cat mai bine in compozitie.

La sfarsit se adauga spanacul,se lasa ,la foc mediu sa fiarba 10 minute.

Se pregateste tava si cuptorul la 200°.

In tava se pun foile de lasagne una langa cealalta,apoi se acopera cu compozitia de carne ,cam 2 cm  grosime.

Se presara branza Gouda rasa,apoi se repeta aceeasi procedura.

La 200 ° ,se lasa circa 30 de minute la cuptor,apoi se scoate si se lasa  inca 30 de minute sa se raceasca.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagne a la Klaus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]