Lasagna

de Gagarin in Lasagna, 1 Iun 2014 | 4022 vizualizari

 

Descoperiti intre straturi de paste, gusturile autentice de sos bolognese cu bucati fine cu carne de vita si Bechamel, acoperite molatec cu branza si trecuta prin cuptor.

 

INGREDIENTE

  • sos Bechamel 1.2 kg (300 g/strat x 4 straturi)
  • sos Bolognez 1.2 kg (400 g/strat x 3 straturi)
  • placi pt Lasagne
  • Branza 250 g
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna:

1. Se unge o tava cu primul strat de bechamel.

2. Se pune 1 rand pe placi, peste un strat de bechamel, peste un strat de bolognese.

3. Repeta pasul 2 de inca doua ori.

4. Se introduce in cuptor pt circa 20 min. In ultimele 3 minute se adauga branza rasa pe deasupra.

Am facut si un video cu modul de preparare: https://www.youtube.com/watch?v=PaEJIB2KK5Y

TIPS-URI

1

se lasa la racit pentru a putea fi scoasa din tava in forma dorita

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de lasagne cu carne de pui, cu sos bechamel si mozarella