Lasagna

de jolygina in Lasagna, 28 Mar 2013 | 6216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi de lasagna proaspete
  • 200ml samantana pentru gatit
  • 200 ml sos de rosi
  • sare
  • piper
  • 300 g carne tocata de curcan
  • 200 g cascaval ras
  • un dovlecel verde (zuchini )
  • o ceapa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna:

Pregatim carnea astfel :o amestecam cu ceapa care a fost tocata marunt ,sarea si piperul ,iar la sfasit adaugam sucul de rosii.

Mai pastram o lingura pentru final din sosul de rosii.Dovlecelul il taiem rondele si il facem intr-o tigie fara ulei  sau pe gratar.

Asamblam astfel :ungem o tava cu ulei, asezam un strat de foi de lagana apoi jumatate din compozitia de carne,jumatate din rondelele de zuchini  jumatate din smantana care a fost amestecata cu cascavalul ,apoi inca un strat de foi ,apoi restul de compozita de carne, restul de rondele de zuchini smantana cu cascavalul ramase  iar la final ultimul strat de foi si acoperim cu lingura de sos de rosii si cu cascaval ras din abundenta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu carne de vitel