Langosi cu branza si cascaval

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2014 | 7219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 650 gr faina
  • 40 gr gr drojdie
  • lapte cald
  • 1 lingura ulei de masline extravirgin
  • sare
  • zahar
  • 1 galbenus de ou
  • branza sarata
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu branza si cascaval:

Amestecam faina cu sarea , drojdia o dizolvam in putin lapte cald , impreuna cu zaharul ; Adaugam uleiul , galbenusul ; Framantam , daca mai este nevoie de lapte se poate adauga pana cand obtinem un aluat pufos si care sa nu se lipeasca de mana ;

Acoperim castronul cu un prosop curat si dam la loc cald timp de 30 minute , pana isi dubleaza volumul ;

Dam branza si cascavalul pe razatoare ; Punem branza peste cascaval si amestecam ; 

Rupem o bucata de aluat , intindem cu sucitorul foaie subtire , dam forme de care dorim , punem cate 1-2 lingura de umplutura , doar pe o parte a aluatului , lipim ; 

Dam o tigaie cu ulei la incins ; Cand acesta a incins adaugam langosii la rumenit frumos pe ambele parti ; Scoatem pe un servetel de hartie!

In acest fel continuam si cu restul aluatului ;

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Se poate pune deasupra langosului , smantana sau mujdei de usturoi !

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]