Kedgeree cu peste, fasole pastai si spanac

de Satisfyyourcravings in Peste, 3 Mai 2017 | 3267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame pastrav afumat
  • 1/4 praz sau o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 100 grame fasole pastai
  • 20-25 ml smanatana pentru gatit
  • 200 grame spanac proaspat
  • coaja de la 1 lamaie
  • 100 grame orez
  • 3 oua fierte moi
  • 1 baton scortisoara
  • 2 foi dafin
  • 1 lingurita seminte de fenicul
  • 1/4 lingurita curcuma
  • 1/4 lingurita fulgi de chili
  • 50-70 ml supa de peste (sau apa)
  • 1 lingura unt
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kedgeree cu peste, fasole pastai si spanac:

Se fierbe pestele in putina apa, 4 minute. Se transfera pe o farfurie si se rupe in bucati.

Se fierbe orezul conform instructiunilor de pe ambalaj si se lasa la racit. 

Intre timp, se incalzeste untul intr-o tigaie, la foc mediu. Se adauga scortisoara, foile de dafin, prazul sau ceapa tocate, usturoiul tocat, semintele de fenicul si se gatesc pana devin aurii. Se reduce focul si se adauga curcuma, fulgii de chili si fasole verde si se mai gatesc 20 de secunde. 

Se da focul mai tare si se adauga supa/apa. Se aduce la punctul de fierbere si se lasa 4-5 minute pana cand fasolea e gatita si supa s-a evaporat. Se adauga smantana, se amesteca si se lasa 1-2 minute. 

Se adauga spanacul si sare. 

Se indeparteaza de pe foc si se adauga pestele, coaja de lamaie si orezul si se amesteca bine.

Se serveste cu oua fierte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Kedgeree cu peste, fasole pastai si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu legume