Kaizer cu fasole alba

de dicarmencitta1957 in Mancaruri cu carne, 20 Apr 2010 | 5288 vizualizari

 

by dicarmencitta1957
Pe vremuri era mancarica saracului,acum este o delicatesa.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole alba.
  • 1 bucata kaizer(700 sau 800 gr-fara prea multa grasime).
  • 1 cutie de rosii tocate in suc de rosii.
  • 2 sau 3 linguri de ulei de masline extravirgin.
  • condimente la alegere,sare piper,cimbru,tarhon(eu am avut cimbru verde).
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kaizer cu fasole alba:

Fasolea se spala in mai multe ape si o lasam in apa de seara,pana a doua zi dimineata cand o pregatim.Aceasta fasole a fiert foarte repede desi era destul de mare bobul.Arunc apa de 3 ori,asa fac de fiecare data cand fac fasole,ca sa nu avem probleme cu stomacul.

Dupa ce a fiert fasolea,taiem felioare kaizerul si il prajim in 2 sau 3 linguri de ulei de masline extravirgin.Scoatem kaizerul pe servetele absorbante sa se scurga de cantitatea de ulei si apoi punem in cratita in care pregatim fasolea, un rand se fasole,un rand de kaizer si printre randuri cateva firicele de cimbru verde.

Bagam la cuptor pentru cel putin 60 de minute.Mentionez ca eu prajesc kaizerul,dar foarte putin,cate un minut pe fiecare parte si il scot pe servetele la scurs.Intr-o craticioara mai mica deschidem cutia de rosii in suc de rosii si o incalzim.Inainte cu 10 minute,de a inchide focul vom pune si cutia de rosii.Dupa 10 minute vom inchide focul si vom lasa sa se raceasca in cuptor.A fost un deliciu.Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Kaizer cu fasole alba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute