Jumari

de Angelina_Elena in Porc, 6 Sep 2013 | 3288 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • slanina de porc (cu putin carne)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari:

Se taie slanina cubulete, apoi se pune intr-un ceaun.

Se tine la foc mediu pana cand grasimea se topeste si se formeaza jumarile.

Dupa ce acestea sau rumenit se scot pe servetele pentru a absorbi excesul de grasime.

Se presara sare dupa gust, apoi se poate servi.

Sa aveti pofta! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza cu jumari reteta traditionala romaneasca