Jumari

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 16 Sep 2011 | 4877 vizualizari

 

Am poftit ......si am facut !

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg slanina cruda
  • 1 lingura ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari:

Slanina trebuie sa fie impanata cu carnita sa iasa jumarile mai bune.

Slanina se taie cuburi potrivite.

Intr-un ceaun se pune lingura de ulei si slanina taiata.

La inceput la foc mare se amesteca des sa nu se prinda, iar apoi se potriveste focul si se lasa la prajit pana se rumenesc jumarile.

Se scot jumarile din untura, se scurg bine si se presara cu sare.

Untura se pune la borcan.

Jumarile se mananca ca aperitiv cu ceapa rosie sau usturoi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

28.09.2011, 08:14

mihaelar63 1

06.10.2011, 14:32

Uf , mai am pentru o portie din porcul -bio , adica de la soacra.
Cum sa fac ca vreau sa si slabesc

MotanLaOale 1

06.10.2011, 16:27

este greu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pogaci cu jumari