Jumari

de divainbucatarie in Porc, 20 Dec 2010 | 14375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg slanina porc cu carne pe ea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari:

Spalam slanina si indepartam soriciul (daca exista). Taiem cuburi de slanina, daca se poate si cu ceva carne si le punem la topit intr-o tigaie, la foc mic.

Eu mai pun si o cana de apa si las tigaia pe foc pana se evapora apa si incepe sa se topeasca grasimea. Vom amesteca din cand in cand astfel incat sa nu se lipeasca. Si pentru ca imi plac mai rumenite si mai crocante le las pana se prajesc mai bine.

Le scoatem din cratita cu o strecuratoare si lasam sa se scurga grasimea de pe ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]