Jumari

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2010 | 6310 vizualizari

 

Si pentru ca imi trebuia untura ptr mancarea cu pere.......mi-am facut!:)

 

INGREDIENTE

  • 2 kg slanina de porc impanata cu carne
  • sare mare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari:

Se curata slanina de soric daca e cazul, se taie bucati mari si se pune la topit intr-o oala mare, la foc mic. Se amesteca din cand in cand cu o lingura de lemn pana se micsoreaza jumarile si plutesc in untura.

Dupa ce s-au racit un pic se scot cu o paleta, se sareaza , iar untura se toarna in borcane si se pastreaza la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

La Ancuta 1

07.11.2010, 21:48

vanilla 1

09.11.2010, 16:41

DE ABIA ASTEPT SA VINA IGNATUL SA MANANC SI EU O JUMARA PROASPATA...PANA ATUNCI SALIVEZ LA ALE TALE!!!!

Corinuta 1

10.11.2010, 11:28

multumesc tuturor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scrob cu slanina si ciuperci