Jeleuri de portocale

de Miha in Dulciuri, 4 Oct 2010 | 9348 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • sucul de la o portocala
  • 1 lingura miere
  • 10 g gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleuri de portocale:

Sucul de portocala se pune intr-o craticioara la foc mic impreuna cu mierea, pana aceasta din urma se topeste. Nu se fierbe, doar se incalzeste usor.

Gelatina o punem la hidratat in cateva linguri de apa rece, apoi o incorporam in sucl caldut. Omogenizam si lasam la racit.

Turnam sucul in forme si dam la frigider pana se incheaga. Se scot usor din forme si se tavalesc prin zahar sau se lasa simple, in functie de preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleuri de portocale" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (29)

Mitinita 1

16.01.2011, 16:49

ma uitam si eu la forma de trandafiri,dar se pare ca o sa facem jeleuri dinosaur! eu fac mai ales vara!

mamidesara 1

22.01.2011, 23:34

ce simplu si apetisant!

cismaru_nicoleta 1

23.01.2011, 00:31

Adorrr....jeleurile..Nu stiam ca se pot face asa de usor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu crema de portocale si bezea