Jeleu de Cafea

de Mitinita in Dulciuri, 20 Oct 2010 | 9543 vizualizari

 

Stiu ca pare un desert ciudat,dar mie cum nu prea-mi plac dulciurile cu mult zahar,asta a fost perfect. L-am descoperit in Japonia si parca si acuma simt ce gust racoritor avea.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani cafea
  • 1 lingura gelatina
  • 2 linguri zahar
  • frisca ptr ornat

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleu de Cafea:

Amesteca gelatina si 4 lingurite de apa.
Adauga intr-o oala cafeaua,zaharul si gelatina.
Amesteca continuu la foc mic pana se dizolva gelatina.
Toarna compozitia in patru cesti si da la frigider sa se intareasca.
Se serveste cu sau fara frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de Cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]