Italian bruschetti

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 14 Aug 2010 | 9834 vizualizari

 

Bruschetele sunt specialitatile italienilor, insa se consuma peste tot in lume ca fiind delicatese si se pot savura in orice combinatie, eu am ales sa le fac in combinatie cu cascaval.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 felii de paine
  • rosii chery
  • usturoi
  • piper
  • sare
  • oregano
  • cascaval ras
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Italian bruschetti:

Prajim feliile de paine intr-o tigaie de teflon sau la prajitorul de paine.

Cand feliile de paine sunt gata, se scot pe o farfurie si apoi se freaca pe o parte cu usturoi ungandu-se si cu putin ulei de masline.

Rosiile le taiem rondele, le punem peste feliile de paine, condimentam cu sare si piper dupa gust, apoi punem si cascavalul ras si dam la cuptor 2-3 minute pana se topeste cascavalul.

Dupa ce le-am scos de la cuptor asezonam cu oregano.

Se servesc calde atat ca aperitiv, mic dejun sau cina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Italian bruschetti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi umpluti la cuptor