Italian bruschetti

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 14 Aug 2010 | 9968 vizualizari

 

Bruschetele sunt specialitatile italienilor, insa se consuma peste tot in lume ca fiind delicatese si se pot savura in orice combinatie, eu am ales sa le fac in combinatie cu cascaval.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 felii de paine
  • rosii chery
  • usturoi
  • piper
  • sare
  • oregano
  • cascaval ras
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Italian bruschetti:

Prajim feliile de paine intr-o tigaie de teflon sau la prajitorul de paine.

Cand feliile de paine sunt gata, se scot pe o farfurie si apoi se freaca pe o parte cu usturoi ungandu-se si cu putin ulei de masline.

Rosiile le taiem rondele, le punem peste feliile de paine, condimentam cu sare si piper dupa gust, apoi punem si cascavalul ras si dam la cuptor 2-3 minute pana se topeste cascavalul.

Dupa ce le-am scos de la cuptor asezonam cu oregano.

Se servesc calde atat ca aperitiv, mic dejun sau cina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Italian bruschetti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulet crocant de cascaval cu buline colorate