Inimioare de oua

de Lau in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2012 | 4083 vizualizari

 

m-am inspirat de la pusikmea

 

INGREDIENTE

  • carnati
  • oua
  • ceapa verde(optional
  • sare
  • piper
  • scobitori
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare de oua:

Taiem carnatii pe mijloc, dar nu pana la capat, intr-o parte (lasam cca 1 cm)

Unim capatele si fixam la un capat cu scobitoarea

Asezam in tava unsa cu ulei

Spargem ouale in mijloc, condimentam  si dam tava la cuptor pana se fac ouale

Am taiat ceapa verde cand am scos tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare de oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]