Inghetata mascarpone

de nadina73 in Dulciuri, 25 Iul 2010 | 6070 vizualizari

 

ceva bun,racoros si foarte fin

 

INGREDIENTE

  • 250 mascarpone
  • 80 ml frisca
  • 500 ml lapte
  • 200 zahar
  • 2 vanilii
  • caramel -decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata mascarpone:

Se amesteca laptele cu zaharul pe foc pana se topesc apoi se pune vanilia si se ia de pe foc.

Mascarponele si frisca lichida se amesteca bine pana devine spumos ,apoi se pune laptele(racit) si se amesteca foarte bine.

Se pune compozitia in masina de inghetat pentru 15 minute..........si totul e gata

Se servest cu caramel,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Pacat ca nu am mai apucat sa fac poze la cupele cu inghetata  pt musafiri,dar promit ca o sa va mai pun poze cu cupe de inghetata ..............si daca erai satul,ful si tot  nu puteai refuza

Se decoreaza cu frisca ,fructe si bombonele ,

sincer imi pare rau ca nu am apucat sa va fac poza.

Merita sa incercati e grozava

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (30)

nadina73 1

02.08.2010, 00:45

danis 1

04.08.2010, 16:50

data viitoare iti iau eu 2 cutii de macarponesa ne mai faci

laura2002 1

24.04.2013, 15:24

Nu am masina de inghetata. La congelator nu se intareste?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Martisor