Inghetata de portocale

de kamy in Dulciuri, 12 Mai 2011 | 3769 vizualizari

 

Nu le mai manca nimeni,asa ca a trebuit sa fac ceva cu ele.Noroc ca azi a fost o zi calduroasa iar aceasta inghetata acrisoara a picat numai bine.

 

INGREDIENTE

  • 400 ml suc portocale
  • 1 plic crema de lamaie la rece
  • 300 ml.crema patiserie(frisca lichida)
  • 2 ling.zahar pudra
  • 1 plic intaritor ptr.frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de portocale:

Crema de lamaie o mixam bine cu sucul de portocale si zaharul pudra.

Batem frisca foarte bine(putem adauga plicul de intaritor daca nu se bate bat)dupa care incorporam crema.

Punem in caserole si le bagam in congelator.

Nu trebuie sa mai amestecam in ea deoarece nu se formeaza ace de gheata.

Rezultatul...o inghetata cremoasa si acrisoara.

Am pus deasupra coaja de portocala si lamaie rasa pusa la zahar si bombonele.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

in poza se vad 350 ml suc de portocale dar am mai pus 50 ml la sfarsit ca sa aduc crema la consistenta uneia facute pe foc cu oua.

2

daca nu doriti o inghetata acrisoara,cu gust si de lamaie puteti folosi crema de vanilie la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

kamy 1

13.05.2011, 20:20

eduard....vrei sau nu?

kamy 1

13.05.2011, 20:20

mona...iti dau,cum sa nu

kamy 1

13.05.2011, 20:21

medi...te astept cu drag

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de zmeura, de ciocolata si glazura de ciocolata alba