Inghetata de ciocolata fara zahar

de Patty in Dulciuri, 30 Iun 2016 | 4205 vizualizari

 

O inghetata de ciocolata cu 0 calorii si 0 indice glicemic!!

 

INGREDIENTE

  • 5-6 linguri Ciocolata calda Green Sugar;
  • 400 ml lapte de cocos;
  • 400 ml frisca;
  • sos de ciocolata;
  • menta;
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de ciocolata fara zahar:

 Intr-un vas de dizolva ciocolata calda Green Sugar in laptele de cocos si se amesteca pana la omogenizare.

  Cand ciocolata este dizolvata se amesteca cu frisca batuta,dupa care se toarna intr-o caserola si se introduce la congelator pentru 4-5 ore.

  Inghetata se amesteca la fiecare 30 de minute pentru a sparge acele de gheata care se formeaza si pentru a obtine o textura mai cremoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de ciocolata fara zahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema mascarpone si jeleu de zmeura