Inghetata de caise

de Lau in Dulciuri, 16 Iul 2013 | 4820 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 caise
  • 2 piersici
  • 100 ml smantana
  • 200 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de caise:

Caisele si piersicile se spala,se taie in 2 se scot samburii.

Punem apa intr-o cratita si punem la foc, cand incepe sa fiarba adaugam fructele si lasam sa fiarba putin cat sa se inmoaie.

Le scurgem de apa si lasam sa se raceasca foarte bine.

Le decojim  si le pisam cu furculita pana obtinem un piure.

Mixam frisca,adaugam smantana si piureul de fructe,(daca dorim putem adauga zahar sau miere)omogenizam bine.

Turnam compozitia intr-o caserola si dam la congelator.

Amestecam din ora in ora,cca de 3-4 ori.

Ultima daca cand am amestecat am pus inghetata in pahare si am infipt un bat de inghetata in mijloc,

Eu am amestecat cateva linguri de frisca cu 1 lingura de dulceata de capsuni si am alterat compozitiile

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]